Mehmetçik Anaokulu
Erler Mah. Şehit Hikmet Özer Cad. ,4. Anabakım Merkezi Komutanlığı Bahçesi Mehmetçik Anaokulu Blok No 151 Etimesgut/ANKARA

VİZYON

Kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenen çocuklar yetiştirerek, topluma çocuksu ve insani değerleri sunmak, yaygınlaştırmak, ülkemizde okul öncesi eğitim alanında güvenilir, saygın ve bilimsel temeli yüksek kalite standartlarını yaygınlaştırmaktır.

MİSYON

Sağlıklı iletişim kurabilen, kendini ifade edebilen, bilişsel ve zihinsel gelişimi sağlıklı, sorumluluk alabilen, paylaşabilen, kendine güvenen, üretken, yaratıcı, gelişime açık, kendisi ve toplumla barışık, teknolojik gelişimi takip eden, öğrenmeye meraklı, Atatürk İlke ve inkılaplarına sahip çıkan, sevgi dolu ve mutlu bireyler yetiştirmek gayesi içinde olacağız.

BAŞARILAR

Öğretim Şekli :İkili eğitim

İkili eğitim

08.00-18.00

Servisimiz Yoktur

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Kızılay´a 28 Km. Ulus 20 Km - İlçe MEM’e 2 Km. Belediyeye 1,5 km. Kaymakamlığa 2 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Bağlıca Bulvarı üzerinde olup,4.Ana Bakım Merkezi Komutanlığı bahçesine bitişiktir.

Proje Çalışmaları

eTwinning Projeleri Eko Okullar Robotik-Kodlama TEMA Ekolojik Okuryazarlık Okullarda Orman